Liftmonteur – Techmatch – BredaServicemonteur – Covebo – BredaService Engineer – Spuitgietmachines & Robots – LMH Engineering – BredaTekenaar bouwkunde – Koen V3 – BredaLogistiek medewerker – Werkzoeken.nl – BredaCalculator design & build – Eminent – BredaBSO/KDV Pedagogisch Medewerker – Zorgwerk Breda – BredaOnderhoudsmonteur machines / installaties – VNOM – BredaKozijnmonteur – Covebo – BredaService engineer – Eminent – BredaSchoonmaker Breda (m/v) | Gem. €14, – per uur – Hlprs – BredaOnderhoudsmonteur machines / installaties – Hartd – Breda

JobID = 29c0.07

Aanbod

Functie omschrijving

JobID = 30e0.07

In de functie van servicemonteur verleen jij service aan cv-ketels. Je wordt intern opgeleid door collega’s waarna je zelfstandig aan het werk kunt. Je krijgt een bus van de zaak waarmee je naar klanten rijdt om het probleem aan de cv-ketel te verhelpen. Onze opdrachtgever is werkzaam in heel Nederland en je zult dan ook dagelijks op diverse locaties aan het werk zijn.Functieeisen• Je hebt techn…

Lees meer…

JobID = 28b0.07

Service Engineer Benelux vanuit huis werken – Spuitgietmachines & RobotsWat ga je doen?Als Service Engineer Benelux zal je met een bedrijfsauto (personenwagen) en eigen gereedschap vanuit huis werken. Je bezoekt klanten om installatie, onderhoud en storingswerkzaamheden te verrichten voor spuitgietmachines en de robots daaromheen. Jouw werk is in de Benelux maar voornamelijk in het midden van Nede…

Lees meer…

JobID = 29c0.07

Jij ademt techniek als BIM Modelleur enhebt enorm veel zin in uitdagende en duurzameprojecten.
Stel je eens voor dat je vast in dienst bent enaan afwisselende opdrachten werkt. Opdrachten waar jij echt jetanden in kunt zetten. Die jouw groei versnellen, stel je eens voordat je wordt opgeleid en begeleid om jouw ambities waar te maken.Klinkt dat gaaf? Ja toch?! Dan hoor jij thuis bij koen en …

Lees meer…

JobID = 29c0.07

Over de functie

Als coördinator logistiek ben jij verantwoordelijkvoor de dagelijkse leiding aan de logistieke medewerkers. Daarnaastdraag jij zorg dat alle gestelde KPI’s worden behaald enbijgehouden. Natuurlijk werk je ook wel eens mee op de vloer enzorg je er voor dat de goederen verzendklaar worden gemaakt of datje de goederen vanuit de klanten in ontvangst neemt. Je…

Lees meer…

JobID = 27a0.07

Als Calculator bereken jij normaliter op basis van bestaande gegevens. In deze functie is dat echter anders. Dit bedrijf doet namelijk veelal Design & Build. Dat betekent voor jou als Calculator dat jij al bij het tenderproces aanwezig bent en ook tijdens de uitvoering van het project aanwezig zal blijven. Je bent in zekere zin dus ook een soort adviseur. Jij als Calculator werkt daarnaast ook sam…

Lees meer…

JobID = 27a0.16

Je gaat bij opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker in Kruisland en regio Midden en West Brabant. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Kinderopvang en Baby’s.Als pedagogisch medewerker in de kinderopvang begeleid je groepen kinderen in een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang (BSO), naschoolse opvang (NSO) of peuter…

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op Twitter. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Breda op Facebook!

Vacatures Breda op Linkedin

Tip! Volg vacatures Breda ook op Twitter!

Nieuwste vacatures